Androsen vsebuje naravne sestavine, ki se v alternativni medicini že stoletja uporabljajo pri odpravljanju motenj erekcije.

Vsebnost ene kapsule Androsen je 500 mg. Ekstrakti zelišč so najvišje kakovosti in pridobljeni s posebnimi metodami ekstrakcije in iz tega razloga mnogo močnejši in učinkovitejši kot pri primerljivih izdelkih. Vsebina je pakirana v želatinasto kapsulo.Fenugreek

erekcijaVsebnost: 125 mg
Fenugreek ali grško seno. Ta nenavadno poimenovana rastlina je značilna predvsem za rastje Indije in severne Afrike, kjer se že stoletja uporablja za lajšanje artritisa in zdravljenje erektilne disfunkcije. Fenugreek ob zaužitju pospešuje izločanje dušikovega oksida. Dušikov oksid pospešuje prekrvavitev v moškem spolnem udu, kar omogoča močnejšo erekcijo. Grško seno se iz tega razloga vse pogosteje pojavlja v številnih izdelkih namenjenih dvigu libida ter izboljšanju spolne moči.


Tribulus terrestris

impotencaVsebnost: 125 mg
Tribulus terrestris ali navadna zobačica. Tribulus terrestris povečuje naravno raven testosterona v telesu, izboljšuje moško spolno funkcijo in pomaga pri gradnji mišic. Tribulus povečuje hipofizino proizvodnjo luteinizirnega hormona (LH). LH spodbuja moda, da izločajo moški hormon testosteron. Ob jemanju Tribulusa se dokazano dvigne stopnja testosterona za več kot 50%. Znanstveniki so hkrati ugotovili, da Tribulus lahko koristi tudi moškim, ki trpijo za impotenco, nizkim libidom in problemi s slabo kakovostjo sperme.


Rhodiola rosea extract

motnja erekcijeVsebnost: 50 mg
Rhodiola rosea extract, zelišče znano tudi pod imenom "golden root", raste predvsem v hladnih predelih našega planeta (Arktika, Sibirija). Rhodiola rosea varuje organizem pred stresom, napetostjo, ter povečuje moč in vzdržljivost. Njeno delovanje je adaptogeno, saj organizem hkrati pomirja in poživlja. Kot rastlinski antioksidant varuje celice pred prostimi radikali in prehitrimi spremembami ob staranju organizma. Ob intenzivni športni vadbi skrajšuje čas okrevanja po vadbi. Pripomore tudi k normalnemu kroženju krvi, kar dobro učinkuje na delovanje možganov in erektilno funkcijo moškega. Pripomore tudi k odličnim miselnim dejavnostim in kognitivnim sposobnostim.Guarana

spolna močVsebnost: 45 mg
Guarana je zimzelena rastlina, ki raste v Venezueli in na severu Brazilije. Njena semena so zeliščni stimulans, podoben kofeinu, vendar mnogo močnejši. Od kofeina se razlikuje tudi v tem, da se zelo počasi sprošča, saj so njena semena mastna in niso topna v vodi, zato jih telo počasneje absorbira, kar omogoča intenzivnejše in daljše delovanje. Guarana je predvsem priljubljena zaradi svojih poživiljajočih lastnostih, hkrati pa lahko deluje blagodejno na debelo črevo, kjer lahko zmanjšuje simptome vnetnih bolezni in procesov črevesja. Je tudi diuretik, ki pomaga pri zdravljenju okužb sečil, driske, boleče menstruacije in glavobola.

Ginseng

erektilnaVsebnost: 45 mg
Ginseng se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini. Njegovi učinki so vsestranski, saj krepi tako psihično in fizično stanje. Panax ginseng je izreden afrodiziak. Njegova sestavina ginsenosid je ključna pri pošiljanju signalov v možgane in pospeševanju prekrvavitve v penisu. Ginseng ima tako veliko vlogo pri odpravljanju erektilne disfunkcije in prezgodnjega izliva.

Saw Palmetto

impotenceVsebnost: 30 mg
Saw Palmetto je izvleček ploda Serenoa repens. Saw palmetto se uporablja v številnih prehranskih dopolnilih, v glavnem za zdravljenje blage do zmerne povečane prostate ali benigne hiperplazije prostate (BHP). Saw palmetto je znan tudi po tem, da stimulira moški libido in povečuje moško seksualno energijo.

Maca

spolna močVsebnost: 25 mg
Maca je rastlina, ki ima zelo dolgo tradicijo v Južni Ameriki (Peru, Andi). Glavna funkcija te rastline je delovanje na krvožilni sistem, povečevanje pretoka krvi v penisu ter krepitev spolne moči. Prebivalci Andov jo že stoletja uporabljajo za zdravljenje impotence ter neplodnosti.

L-arginine

spolna močVsebnost: 35 mg
L-arginine je izredno koristna aminokislina. L-arginine stimulira izločanje dušikovega oksida. Dušikov oksid sprošča mišično tkivo v penisu, povečuje krvni pretok v penisu in pomaga pri doseganju erekcije. L-argininu na splošno pripisujejo mnoge pozitivne učinke na človeško telo, od izboljšanja plodnosti, povečanja mišične mase, pospeševanja naravnega izločanja rastnega hormona pa vse do zdravljenja demence.

Niacinamide

spolna močVsebnost: 6,5 mg
Niacinamide  (Vitamin B3)  sodeluje pri sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju, ohranjanju zdravih sluznic in kože ter pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B6

spolna močVsebnost: 0,6 mg
Vitamin B6 je vpleten v delovanje imunskega sistema, nastajanje rdečih krvničk in uravnavanje delovanja hormonov.  Vitamni B6 obenem prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter rasti in regeneraciji.

Vitamin B2

spolna močVsebnost: 0,6 mg
Vitamin B2 ali Riboflavin v telesu sodeluje pri mnogih procesih in encimskih reakcijah. Prispeva k normalnemu metabolizmu, dobremu delovanju živčnega sistema, vida, kože in sluznic, varuje celice pred oksidativnim stresom, prispeva pa tudi k zmanjšanju utrujenosti in normalni tvorbi rdečih krvničk.