Primož in Klara*

"Z leti je strast med nama nekoliko usahnila. Najina zveza je postala monotona. Z uporabo androsen kapsul se je ta monotonost razblinila. Sedaj seksava tudi po trikrat na noč. Primoževa spolna moč je na vrhuncu. Ocnea za androsen: Sedi pet!"


Armin*

"Nimam večjih problemov z erekcijo, toda z androsenom je vse bolj enostavno, penis pa je trd kot skala. Stranskih učinkov ni zaznati. Ocena 5+"


Miha*

"Na začetku sem bil zelo skeptičen. A sva bila s partnerico oba zelo presenečena, ker stvar resnično deluje, ne samo nekaj ur ampak tudi naslednji dan. Sedaj sva redni stranki. Priporočava tudi drugim, zabava je zagotovljena. Ocena 5."


ANONIMEN*

"S tabletami androsen sem kot prerojen. Nič več izgovarjanja. Ocena 5+."

TORAN*

"Androsen sem naročil iz radovednosti, da bi malo popestril spolnost. Kapsula je začela delovati po kakšni uri. Najprej prijetna toplota, ko pa je bil čas za akcijo pa občutek, da lahko do onemoglosti. V resnici je držala dobra 2 dneva. Priporočam!."


Erekcija*

"Star sem 48 let in mislim,da sem za svoja leta zelo spolno aktiven. Pred dvema letoma sem občasno začel uporabljati različne preparate za povečevanje spolne moči. Tako da imam kar nekaj izkušenj z različnimi podobnimi preparati. Lahko pa vam potrdim, da je vaša kapsula androsen je daleč najboljša od vseh do sedaj preizkušenih preparatov. Deluje fenomenalno. Hvala."


Matija*

"Pošiljam vam svoje mnenje o uporabi tabletk androsen tabletke so neverjetne, meni, ki sem star več kot 60 let ena tabletka zadostuje za 3 dni. Erekcija je bila vedno zelo dobra, prvi dan še preveč močna, saj mi ne izgine niti po sexu. Naslednaj dva dneva je erekcija tako kot treba. Edina težava ki se mi pri jemanju pojavlja, je rdečica po obrazu in to samo prvi dan, zato je ne jemljem skupaj z alkoholom, ter blaga zamašenost sinusov (kot manjši prehlad). Meni začne dobro delovati kako uro po zaužitju. S tabletko androsen sem zelo zadovoljen in jo priporoča vsem moškim."


Milan, 58 let*

"Z ženo v postelji nisem imel nikakršnih problemov, erekcija je bila vedno prisotna. Toda, ko sem dobil ljubico so se začeli problemi. Erekcija ni bila čvrsta in velikokrat sem imel prezgodnji izliv. Sem in tja erekcije sploh nisem dosegel. Probal sem nekatere zeliščne tabletke, a ponavadi učinka ni bilo, oz. je bil učinek slab. Potem sem naročil androsen. androsen je upravičil vsa pričakovanja in me rešil vseh težav. Reden naročnik sem že več kot eno leto in brez zaloge se počutim prav nelagodno. androsen je vrhunski. Ocena 5."


Andrej, 54 let*

"Konec težav v postelji. Erekcija je močna in dolgotrajna, tudi kontrola izliva je boljša. Sedaj se z ženo lahko popolnoma sproščeno vdajava užitkom, ki lahko trajajo in trajajo. Počutim se kot, da bi bil star 24 let. Vse pohvale za Androsen.Boris 67 let*

"Kapasule uporabljam cca. pol leta in delujejo v obojestransko zadovoljstvo z 20 let mlajšo partnerko. Moja leta se bližajo 67."


Anonimni*

"Sex je postal zopet prava pravljica."Anonimen*

Zares enkratna tableta. Učinkuje zalo dolgo, rezultati so enkratni.


Milan 58 let*

"Z ženo v postelji nisem imel nikakršnih problemov, erekcija je bila vedno prisotna. Toda, ko sem dobil ljubico so se začeli problemi. Erekcija ni bila čvrsta in velikokrat sem imel prezgodnji izliv. Sem in tja erekcije sploh nisem dosegel. Probal sem nekatere zeliščne tabletke, a ponavadi učinka ni bilo, oz. je bil učinek slab. Potem sem naročil Androsen. Androsen je upravičil vsa pričakovanja in me rešil vseh težav. Reden naročnik sem že več kot eno leto in brez zaloge se počutim prav nelagodno. Androsen je vrhunski. Ocena 5. "


Miha, 42 let*

"Na začetku sem bil zelo skeptičen. A sva bila s partnerico oba zelo presenečena, ker stvar resnično deluje, ne samo nekaj ur ampak tudi naslednji dan. Sedaj sva redni stranki. Priporočava tudi drugim, zabava je zagotovljena. Ocena 5."

*Mnenja uporabnikov so individualne ocene posameznih uporabnikov. Ker smo si posamezniki med seboj različni, lahko tudi izdelek Androsen od uporanika do uporabnika deluje drugače.*