erekcija Ali Androsen deluje? motja erekcije Kaj pomeni pošiljanje poštno ležeče?  
impoteca Kakšna je uporaba kapsule Androsen? androsen Kakšni so načini plačila?  
erekcija Kdaj ne smete zaužiti Androsena? erektilna Ali bo moja pošiljka diskretno zapakirana?  
motja erekcije Ali Androsen povzroča neželene učinke? erekcije Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki? Kako bo izgledal moj paket?  
erekcijska Katere naravne sestavine vsebuje Androsen kapsula? impotenca Kdaj lahko pričakujem pošiljko?  
impoteca Kaj naj naredim v primeru, da z izdelkom ne bom zadovoljen? impotence Ali imam motnjo erekcije?  
 

 

Ali Androsen deluje?

Androsen je zeliščni pripravek namenjen povečanju spolne moči in izboljšanju spolnega življenja pri moških. Androsen® vsebuje naravne sestavine, ki se v alternativni medicini že stoletja uporabljajo pri povečanju spolne moči. Androsen® je prehransko dopolnilo. Androsen NI Viagra® in ni zdravilo. Naša največja referenca so številne stranke, ki poročajo o pozitivnih učinkih izdelka.

Kakšna je uporaba kapsule Androsen?

Zaužijte dve kapsuli Androsen približno eno uro pred spolno aktivnostjo. Z nekaj vode pogoltnite obe kapsuli. Čas nastopa učinka je od posameznika do posameznika različen, običajno pa znaša od pol do ene ure. V primeru, da zaužijete Androsam ob obilnem obroku, bo morda začel učinkovati kasneje. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da pred spolno aktivnostjo ne pijete večjih količin alkoholnih pijač. Kapsula učinkuje le v primeru spolne vzburjenosti. Ena škatlica vsebuje 10 kapsul kar zadostuje za 5 dnevnih odmerkov. Androsen shranjujte izven dosega otrok. Androsen ni namenjen osebam mlajšim od 18 let ter ženskam.

Kdaj ne smete zaužiti Androsena?

Androsen se odsvetuje v primeru: da imate hujše težave s srcem ali jetri, da ste pred kratkim preboleli srčni infarkt ali možgansko kap in da ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami. V primeru, da niste prepričani, o katerikoli izmed zgoraj navedenih reči, o tem vsekakor povprašajte svojega osebnega zdravnika ali farmacevta
Androsen ni namenjen ženskam in moškim mlajšim od 18. leta.

Ali Androsen povzroča neželene učinke?

Androsen kapsula lahko povzroči nekatere nezaželene stranske učinke, ki so po svoji naravi navadno blagi in ne trajajo dolgo. Najpogostejši stranski učinki so zardel obraz, lažji glavobol in suha usta. V kolikor se ob uživanju Androsena pojavijo kakršnikoli neželeni stranski učinki prenehajte z uživanjem Androsena. Ker smo si ljudje po svoji psihosomatski strukturi različni, je delovanje Androsen lahko od posameznika do posameznika različno. In prav iz tega razloga Vam ob morebitnih neželenih stranskih učinkih nudimo povračilo celotne kupnine skladno z našo garancijo o povračilu denarja.

Katere naravne sestavine vsebuje Androsen kapsula?

Kapsule Androsen vsebujejo sestavine, ki se v alternativni medicini že stoletja uporabljajo za povečanje spolne moči. Vsebnost ene kapsule Androsen je 500 mg, sestavljajo jo: Fenugreek 125 mg, Tribulus terrestris 125 mg, Rhodiola rosea extract 50 mg, Guarana 45 mg, Ginseng 45 mg, Saw Palmetto 30 mg, Maca 25 mg, L-arginine 35 mg, Niacinamide (Vitamin B3) 6,5 mg, Vitamin B6 0,9 mg ter Vitamin B2 0,6 mg.

Kaj naj naredim v primeru, da z izdelkom ne bom zadovoljen?

V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni vam bomo ob vračilu preostalih kapsul povrnili celotno kupnino.

Pošiljanje poštno ležeče?

DPD prevzemna mesta so odlična rešitev za kupce, ki želijo popolno diskretnost ob prevzemu pošiljke, saj služijo kot priročne prevzemne točke. DPD omogoča pošiljanje poštno ležeče na večino poslovalnic Pošte Slovenija ter na vse Bencinske servise Petrol v Sloveniji. Vsa DPD prevzemna mesta najdete na tej POVEZAVI.
 
DPD tako predstavlja najugodnejšo rešitev za prejemnika paketa v Sloveniji, saj se Vam v celoti prilagodi glede dostave. Pošiljko Vam lahko dostavi DPD kurir na domači ali službeni naslov, pred samo dostavo Vas tudi pokliče po telefonu (okvirni čas dostave predhodno dobite po e-mailu ali smsu), ali Vam pošiljko dostavi kot poštno ležeče na večino poslovalnic Pošte Slovenija ter na vse Bencinske servise Petrol v Sloveniji.
 
V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na Vaš naslov si lahko na spletni strani www.dpd.si izberete tudi prevzemno mesto, na katerem lahko sami prevzamete paket (poštno ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vaše ime in priimek, ter naslov izbranega prevzemnega mesta. Paket Vas bo na dogovorjenem prevzemnem mestu čakal 7 dni (5 delovnih dni). Plačilo na prevzemnih mestih je možno tako v gotovini, kakor tudi s kreditno kartico.

Kakšni so načini plačila?

Ponudnik omogoča dva načina plačila:
Pri plačilu po povzetju ponudnik pošiljko odpošlje priporočeno z odkupno vrednostjo. Plačilo kupnine in stroškov pošiljanja je ob prevzemu pošiljke.
Drugi način plačila je plačilo s kreditnimi karticami preko Paypala. Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca.
 

Kakšni so stroški pošiljanja?

Pogodbeni partner za za dostavo pošiljk je DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co). Cena dostave za področje Slovenije znaša 4,00 EUR. Pri nakupu nad 70€ je dostava brezplačna. Pri plačilu odkupnine DPD ne zaračunava nobene provizije. Odkupnino paketa lahko kupec DPD kurirju ob dostavi plača z gotovino. Ob dostavi na DPD prevzemno mesto lahko kupec plača tudi s kartico. V tem primeru mu bo DPD dodatno zaračunal stroške bančne provizije v vrednosti 1,05 % od zneska odkupnine.

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki? Kako bo izgledal moj paket?

Ne, pošiljke so povsem diskretno zapakirane, zapečatene in neoznačene. Notranjost paketa ne bo vidna drugim. V primeru, da naročila ne želite prejeti na dom, ga lahko prevzamete tudi na izbranem prevzemnem mestu.

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?

V primeru, da je naročilo na delovni dan oddano do 11. ure, ponudnik pošiljko odpošlje še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 11. uri, pošiljko ponudnik odpošlje naslednji delovni dan. Pošiljka navadno prispe naslednji dan po odpošiljanju. Na dan dostave prejmete sms ali e-mail, preko katerega lahko spreminjate Vaše možnosti glede dostave. Lahko si naročite dostavo na drug delovni dan, ob drugi uri, na drug naslov, na DPD prevzemno mesto,…itd. Partner za dostavo pošiljk DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co) omogoča kar se da prilagodljivo dostavo pošiljk za prejemnika paket. DPD izvaja dostavo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. In 16. uro. Uradni rok dostave, za katerega je zavezan DPD, je sicer 3 dni, vendar paket navadno prispe že naslednji delovni dan.

Ali imam motnjo erekcije?

Izpolnite naslednji vprašalnik in dobili boste odgovor.
Mednarodni vprašalnik IIEF-5 (mednarodni indeks erekcijske funkcije-5). Pri vsakem vprašanju so na razpolago različni odgovori. Prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja in izberite tisti odgovor, ki se vam zdi najboljši opis vašega stanja v zadnjih šestih mesecih.
 
1. Kako bi ocenili vaše prepričanje, da lahko dobite in obdržite erekcijo?
(1) zelo šibko
(2) šibko
(3) zmerno
(4) precejšnje
(5) popolno
 
2. Kako pogosto so bile vaše erekcije dovolj močne, da ste lahko prodrli v nožnico?
(0) nisem imel spolnega odnosa
(1) skoraj nikoli ali nikoli
(2) občasno (manj kot v polovici poskusov)
(3) včasih (približno v polovici poskusov)
(4) večinoma (veliko več kot v polovici poskusov)
(5) skoraj vedno ali vedno
 
3. Kako pogosto ste uspeli obdržati erekcijo med spolnim odnosom?
(0) nisem imel spolnega odnosa
(1) skoraj nikoli ali nikoli
(2) občasno (manj kot v polovici poskusov)
(3) včasih (približno v polovici poskusov)
(4) večinoma (veliko več kot v polovici poskusov)
(5) skoraj vedno ali vedno
 
4. Ali ste zmogli obdržati erekcijo do konca spolnega odnosa?
(0) nisem poskušal imeti spolnega odnosa
(1) izredno težko
(2) zelo težko
(3) težko
(4) dokaj težko
(5) ni bilo težko
 
5. Ko ste poskušali imeti spolni odnos, kako pogosto ste bili vi zadovoljni z njim?
(0) nisem poskušal imeti spolnega odnosa
(1) skoraj nikoli ali nikoli
(2) občasno (manj kot v polovici poskusov)
(3) včasih (približno v polovici poskusov)
(4) večinoma (veliko več kot v polovici poskusov)
(5) skoraj vedno ali vedno
 
Seštejte številke ob odgovorih. V primeru, da je seštevek manjši od 21, so prisotni znaki motnje erekcije.