UPORABA

Androsen je zeliščni pripravek, namenjen lajšanju in odpravljanju težav, ki so posledica motnje erekcije, znane tudi kot impotenca.

Zaužijte dve kapsuli Androsen približno eno uro pred spolno aktivnostjo. Z nekaj vode pogoltnite obe kapsuli. Čas nastopa učinka je od posameznika do posameznika različen, običajno pa znaša od pol do ene ure. V primeru, da zaužijete Androsen ob obilnem obroku, bo morda začel učinkovati kasneje. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da pred spolno aktivnostjo ne pijete večjih količin alkoholnih pijač. Čas delovanja kapsule je običajno 24 ur, vendar posamezniki opisujejo ugodne učinke tudi več kot 48 ur po zaužitju. Kapsula učinkuje le v primeru spolne vzburjenosti. Ena škatlica vsebuje 10 kapsul kar zadostuje za 5 dnevnih odmerkov. Androsen shranjujte izven dosega otrok. Androsen ni namenjen osebam mlajšim od 18 let ter ženskam.

Androsen kapsule so primerne za vse moške, ki

  • želijo čvrsto erekcijo,
  • želijo večji nadzor nad erekcijo,
  • želijo hitrejšo regeneracijo po spolnem odnosu,
  • imajo strah pred spolnim odnosom oziroma se med spolnim odnosom ne morejo sprostiti,
  • so pred spolnim odnosom uživali alkohol,
  • imajo neredne spolne odnose,
  • trpijo zaradi kakršnekoli oblike erekcijske disfunkcije (motnje erekcije) oziroma impotence.

Supplement facts
Serving size 2 capsules, Servings per box:5


Amount per serving


%RDA
Fenugreek
250 mg
*
Tribulus terrestris250 mg
*
Rhodiola
100 mg *
Guarana 90 mg
*
Ginseng 90 mg *
L-arginine 70 mg
*
Saw. Palmetto. 60 mg
*
Maca
50 mg
*
Vitamin B313 mg 81,2 %
Vitamin B61,2 mg
85,8 %
Vitamin B2 1,2 mg
85,8 %DELOVANJE

Androsen je zeliščni pripravek namenjen povečanju spolne moči in izboljšanju spolnega življenja pri moških. Androsen sprošča mišično tkivo, širi žile in pomaga k večjemu pretoku krvi v penis, hkrati pa preprečuje, da kri iz penisa prehitro ne izteče. Androsen tako pomaga pri doseganju močne in dolgotrajne erekcije. Izdelek lahko pomaga tudi moškim, ki imajo probleme s prezgodnjim izlivom, saj izdelek omogoča bistveno boljšo kontrolo in zadrževanje orgazma.

Androsen kapsule lahko v redkih primerih povzroči nekatere nezaželene stranske učinke, ki so po svoji naravi navadno blagi in ne trajajo dolgo. Najpogostejši stranski učinki so zardel obraz, lažji glavobol in suha usta. V kolikor se ob uživanju Androsena pojavijo kakršnikoli neželeni stranski učinki prenehajte z uživanjem. Androsen se odsvetuje v primeru: da imate hujše težave s srcem ali jetri, da ste pred kratkim preboleli srčni infarkt ali možgansko kap in da ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami. V primeru, da niste prepričani, o katerikoli izmed zgoraj navedenih reči, o tem vsekakor povprašajte svojega osebnega zdravnika ali farmacevta.